Zondag – Chilldag

Zondag

Zondag was ‘vroeger’ mijn minst favoriete dag van de week. De enige dag die echt van mij was en afspreken met iemand was er niet bij. Ik wilde vrij zijn om me weer op te laden voor de rest van de week, meestal deed ik dan ook niets. Geen goed idee want in mijn hoofd was ik dan alweer met werk bezig. De tijd ging supersnel en voor ik het wist was het alweer tijd om naar bed te gaan. Zonde.

Sinds ik op maandag vrij ben, vind ik het juist een heerlijke dag. Iedereen is vrij en dus spreek ik vaak iets af. Of ik ga lekker in mijn eentje iets doen. Naar de stad, een museum of gewoon een kopje koffie drinken. Ook doe ik vaak boodschappen op zondag. Vandaag was ook weer een fijne zondag. Ik was vroeg wakker na een goede nacht, het huis was al lekker schoon. Na een paar uurtjes ‘niksen’, had ik om 14.00 uur bij Barbeton afgesproken met een vriendin. Na de latte macchiato en een cappuccino was het tijd voor thee en taart. Om 17.00 uur was ik weer thuis, met een tas boodschappen.

Voelt fijn joh, zo’n zondag. Niksen, boekjes lezen, muziekje luisteren, bloggen, fietsen, bijkletsen, boodschappen doen. Ik ben relaxed en ontspannen. En ik heb morgen nog een dag weekend! Zonder plannen :-).

Share

One thought on “Zondag – Chilldag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *