Gouden ananas: dé interieur musthave anno 2015

Elk interieur verdient een eye-catcher. Dat kan een mooie bank zijn of een speciaal schilderij. Al dan niet zelf gemaakt. Want tegenwoordig is het natuurlijk helemaal in om je creatieve kant verder te ontwikkelen. Anyway, de gouden ananas trok gelijk mijn aandacht toen ik de Bijenkorf binnen liep. Gollem en z’n precious was er niets bij. Ik moest en zou die ananas kopen. En waarom ook niet, je leeft tenslotte maar een keer “YOLO ;)”. Helemaal happy ben ik toen snel naar huis gegaan om te kijken waar ik de ananas kon neerzetten. Een hels karwei. Maar ik heb een stappenplan gemaakt hoe je zo’n interieur uitdaging het beste aan kan gaan.

  1. Zorg voor een relaxde mindset dus neem eerst een kopje thee
  2. Haal eerst je hele huis overhoop
  3. Sorteer alles eerst op de KEEP/TROW OUT berg
  4. Alles dat je wilt bewaren sorteer je vervolgens op kleur en plaats alles in bergjes bij elkaar en voila!

Ik moet nu alleen nog de gouden schaaltjes en vogel kopen, anders is de gouden-accessoires berg een beetje minimaal.
En mijn interieur is helemaal anno 2015.

 

 

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *