Voor dagelijks gebruik

Mushaves

Iedereen heeft vaste rituelen en bijpassende lievelingsproducten. Ik ook. En dat zijn er nogal wat. Voor deze blog heb ik me ingehouden. Onderstaand een lijstje met mijn tien favoriete producten van dit moment, echte aanraders (in willekeurige volgorde)!

  1. Estée Lauder – DayWear Sheer tint release moisturizer. Naast een factor geeft de crème een mooie teint af die zich aanpast aan je huid. In de zomer gebruik ik hem i.p.v. foundation en in de winter voeg ik er een beetje foundation aan toe. Geen ‘plak’ make up op je gezicht maar een natuurlijke teint.
  2. Byebye eye makeup remover van de Hema, superfijn om al je oog make-up heel gemakkelijk te verwijderen! Werkt ook goed voor hardnekkige lippenstift.
  3. Teaser Styling Dust van the Insiders. Na het föhnen van mijn haar gebruik ik een klein beetje van dit talkpoeder bij de haargrens. Meer stevigheid en volume door een soort van beacheffect. Verkrijgbaar bij de Graduates kapper of Salon B.
  4. Wenkbrauwpoeder! Mijn wenkbrauwen zijn best licht, dus ik zet ze aan. Voor een natuurlijk effect gebruik ik een wenkbrauwpoeder. Ik heb nu die van Guerlain, die blijft supergoed zitten.
  5. MAC is mijn favoriete make up merk. Ze hebben prachtige producten en de prijs/kwaliteitverhouding is heel goed. Mijn absolute favoriet is de Mineralize Skinfinish. Verkrijgbaar in een losse en compact variant. Topspul! Matterend en je krijgt er een hele mooie egale huid van. Ik heb er een hele fijne kwast bijgekocht. Beide geef ik nooit meer op.
  6. Met een vleugje bronzingpoeder creëer je een heel zomers effect. Ik word best snel bruin. Omdat ik niet te lang wil ‘bakken’ en een bruine kleur net iets mooier vind, is een bronzingpoeder een aanrader. Ik breng hem op als rouge op mijn jukbeenderen, daarnaast een vleugje op kin, neus en voorhoofd.
  7. Weer een topproduct van MAC, de PREP+PRIME. De ideale basis voor onder je oogschaduw. Sinds ik dit gebruik voor mij geen gekke opstapelingen meer in de randjes. De oogschaduw houdt rustig 12 uur.
  8. Bye Bye pedicure, hello Scholl automatische eeltverwijderaar. De zomer komt eraan dus slippers uit de kast. Dan moet je wel iets aan je wintervoeten doen. De Scholl eeltverwijderaar is een uitkomt. Je zet hem aan en binnen een paar minuten is de eelt verdwenen. Doe dit wel buiten want er komt heel veel ‘stof’ vrij.
  9. Handcreme. Merk maakt niet uit. Ik kan niet tegen droge handen dus iedere dag voordat ik de deur uitga smeer ik mijn handen in.
  10. MAC lippenstift. Blijft de hele dag zitten en verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Ik ben op dit moment fan van de kleur rood. Alle soorten rood :-).
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *