Vandaag heb ik een rotdag!

Oosterkade Utrecht

Vandaag heb ik een rotdag. Ik heb slecht geslapen, ik kan al ruim 24 uur niet pinnen door een fout van de bank , de buren maken weer eens heel veel herrie en ik zit niet in mijn hum. Ik voel me zielig. Gelukkig moest ik opstaan om mijn paspoort op te halen. En gelukkig had ik nog tien euro cash in mijn portemonnee zodat ik boodschappen kon doen. Zelfs de wind waaide mijn slechte humeur niet weg. Toen ik voor de vierde keer de bank belde snapten ze eindelijk mijn paniek. Toch nog een geluk dat ik zo’ rotbui heb. Kan ik mijn probleem tenminste met een beetje gevoel voor drama overbrengen. Wat een ellende als je geld op de bank hebt staan maar nergens bij kunt.

Nu ga ik lekker op de bank liggen en een hele slechte film kijken. En morgen? Morgen is vast alles weer beter…

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *