Smulders Kookt, dus ik niet (elke avond)

Smulders kookt

Utrechters, ik heb weer iets nieuws ontdekt. En dat deel ik natuurlijk graag met jullie: Smulders Kookt.

Elke werkdag tussen 16.00 en 19.30 uur staat op het Jaarbeursplein de bakfiets van Smulders Kookt, met daarin dagverse huisgemaakte maaltijden. Iedere dag worden er drie verschillende maaltijden aangeboden met ook altijd een vegetarische optie.

Het Jaarbeursplein is maar een paar minuten fietsen van mijn werk, dus ik ben inmiddels drie keer langs geweest. Per (ruime) portie betaal je 7,50. De maaltijd krijg je mee in een stevige plastic bak, thuis hoef je het alleen nog even op te warmen. Op de Facebook pagina van Smulders Kookt staat iedere dag wat je kunt eten. Van Marokkaanse gehaktballetjes met couscous en Surinaamse kerriekip tot broccoli-courgettetaart. Echt een aanrader!

 

Share

One thought on “Smulders Kookt, dus ik niet (elke avond)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *