Shit! Ik faal nu al jammerlijk….

Nog geen week geleden nam ik me voor om dagelijks een blog te schrijven. En nu al faal ik jammerlijk. Ideeën genoeg, tijd zat, laptop bij de hand en wifi is aan. Wat gaat er mis?! Misschien toch maar een ander systeem bedenken? Altijd een blog vooruit en schrijven aan het begin van de dag.

Omdat ik toch nog de illusie wil wekken dat het allemaal best lukt, zo’n plan volhouden en omdat mijn hoofd vol ideeën zit schrijf ik nu met terugwerkende kracht. Het is 4 mei 2015, 01.09. Ik publiceer gewoon de blog en doe net alsof het 2 mei is. Als trotse bezitter van steeef.com kan alles 😉
En ik schrijf gewoon nog even door, want ik moet ook nog een blog schrijven op 3 mei.

Share

3 thoughts on “Shit! Ik faal nu al jammerlijk….

  1. Hahahahaha! Blogmaster Steef
    Regels zijn gemaakt om ze te breken!
    ( … En dan ook nog ns wat voor blog voor 4 mei! Kippenvel!!! :))
    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *