Must read: 10 boekentips voor de vakantie

BoekenBoeken lezen, ik word er heel erg blij van. Op vakantie gaat er steevast 1 boek mee per vakantiedag. Het liefst echte boeken waar je lekker doorheen kunt bladeren. Maar voor een lange vakantie is een ereader nou eenmaal praktischer. Mijn boekenkast staat vol. Van waargebeurde verhalen, tot thrillers en romans. Mijn lievelings (in willekeurige volgorde vanaf 2):

  1. Isa Hoes – Toen ik je zag
  2. Floor Faber
  3. Sandra Koolmees – Een van de acht
  4. Laura Maaskant – Leef
  5. Suzanne Vermeer – alles 🙂
  6. Saskia Noort – Nieuwe buren
  7. Gerrie Smit – Nieuwe handen
  8. Elle van Rijn – Mijn ontvoering
  9. Nicholas Evans – The horse whisperer
  10. Kluun – Komt een vrouw bij de dokter
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *