Hoera, ik ben miljonair! Wat nu?

Klopt dit echt? Ik kijk nogmaals alle cijfers… ja, ze komen echt allemaal overeen, net als de twee letters. Ik weet niet of ik moet gillen, huilen, springen, dansen of gewoon alles tegelijk. IK HEB GEWONNEN!

De tijd van dromen wat je met zo’n enorme hoeveelheid geld zou doen is voorbij. Ik kan het echt gaan uitgeven! Op zoek naar een ander huis dan maar. Wel iets in Utrecht. Minimaal 4 slaapkamers: 1 voor mij, een inloopkast, een hobby- annex sportkamer en een logeerkamer. Een grote keuken met een stoomoven en een gewone oven en een groot gasstel met 5 pitten. Een groot dakterras of een mooie tuin op het Zuiden. Zolang er maar ruimte is voor een schommelbank.
Het wordt prijswinnaars afgeraden om ontslag te nemen, dus ik blijf gewoon werken. Ik vertel niets, maar koop wel wat extra vrije dagen in. Als verrassing nodig ik mijn vriendinnen uit voor een soort SPRS.ME vakantie. Voor iedereen afzonderlijk een aparte bestemming. En ik ga natuurlijk met iedereen mee. New York en Ibiza staan op het lijstje net als IJsland, San Francisco, Vlieland en Japan. We vliegen overal businessclass naar toe en verblijven in de meest luxe hotels. Via Roomservice bestellen we champagne om de fijne tripjes mee in te luiden. We laten ons door een chauffeur rondrijden in een limo naar de mooiste winkels! De Chanelbag koop ik in NYC.

Na een paar maanden is de eerste overwinningsroes voorbij. Tijd om een leuk feestje te geven. Ik ben jarig dus dat is de perfecte dekmantel, niet iedereen hoeft tenslotte te weten dat ik een grote prijs heb gewonnen. Omdat delen veel leuker is dan alles zelf houden koop ik voor iedereen een mooi cadeau. Een soort van goodybag! Het feest heeft de perfecte ingrediënten voor een topavond: een photobooth en een fotograaf, genoeg gin tonic, oesters, bitterballen en een top DJ die de hele avond zorgt voor een volle dansvloer. Anita Meijer zorgt tenslotte voor een spetterend optreden!

Met het geld wat ik heb gewonnen zou ik mijn hele leven niet meer hoeven werken. Ik besluit dus toch om na een paar maanden mijn baan op te zeggen. Naast het organiseren van events ga ik kijken wat ik kan doen om anderen gelukkig te maken met kleine dingen. Zo regel ik een Sinterklaas met zakken cadeautjes die kinderen blij maakt bij de Voedselbank. En ik ga een dierenasiel financieel ondersteunen. Omdat ik vanuit huis werk, koop ik ook een hondje.

BAM! Met een klap val ik op de grond. Ik word wakker…. Het eerste wat ik zie op mijn telefoon is een what’s app berichtje in de familiegroep. We hebben 100 euro gewonnen! Nu bedenken waar ik die 33,33 euro aan ga uitgeven 😉

Share

8 thoughts on “Hoera, ik ben miljonair! Wat nu?

  1. Whahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat is nou jammer, ik zat in gedachten al met jou in het vliegtuig naar Ibiza 🙁

  2. Ik zat te schateren op de bank en je vader vroeg: “Wat er aan de hand???
    Mijn antwoord: “Lees zelf maar, maar we hoeven Steef niet te helpen met verhuizen, ze wacht nog even!!”

  3. Ik weet niet hoe ik hier kom maar heb het toch gelezen en mooi geschreven….

    Ik wilde je eigenlijk gelijk mailen toen ik las “Naast het organiseren van events ga ik kijken wat ik kan doen om anderen gelukkig te maken met kleine dingen”….hahaha

    Geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *