Mijn dagelijkse dosis online (favorieten)

Surfen op het internet, ik hou d’r van. Gelukkig maar, aangezien ik bij een online bureau werk. Ik ‘surf’ in mijn vrije tijd minimaal een uur of twee per dag rond op het internet. Daarnaast heb ik een account op Netflix en luister ik muziek via Spotify. Ik gebruik mijn iPhone, mijn iPad en laptop. Ontspanning, nieuws, inspiratie: ik zoek het en ik vind het. Onderstaand een lijstje met mijn favorieten van het moment:

Instagram
Absoluut mijn favoriete social media kanaal! Ik volg vrienden, collega’s, vage bekenden maar ook BN’ers, bloggers & populaire gebruikers:

  • Rumagnl: Supergrappige, dagelijkse quotes. ‘Als je ooit problemen nodig hebt, ik ben er voor je’. 🙂
  • Larsvdwerf: Plezierdichter en schrijver. Maakt versjes over de liefde waar je vrolijk van wordt.
  • Yoghurtbarn: Yoghurt in alle soorten en maten. Leuk aan YB is het persoonlijke contact. Ze reageren direct en altijd als je ze noemt op Instagram.
  • Mommasgonecity: Moeder van 4 kindjes en hond Theo. Bekend van de naptime foto’s van Theo en de kinderen.
  • Mirrorsme: Deze ‘tekenkoningin’ maakt fantastische schilderijen op glas en spiegels.

Uit Pauline’s Keuken
Inspiratie nodig voor een lekker en/of gezond recept? Ontbijt, lunch, diner, toetje of zoetigheid? Bezoek dan de foodblog Uit Pauline’s Keuken. Ik ben fan sinds ik Pauline’s eerste kookboek in mijn bezit kreeg. Moeilijk kiezen, maar mijn 3 aanraders zijn absoluut:

Linda Nieuws
Ik ben fan van Linda, de Linda., de l’Homo en ook Linda nieuws. De blogs, het nieuws, de artikelen, video’s, technische tips: alles wordt er aangeboden.

Explore Utrecht
Utrecht me stadje. Boordevol leuke hotspots, musea, winkels, bijzondere straatjes, hofjes, grachten en evenementen. Ik krijg nooit genoeg van Utrecht, maar heb de neiging vaak naar het oude vertrouwde terug te keren. Sinds ik Explore Utrecht volg ben ik op de hoogte van alles wat Utrecht te bieden heeft. Dankzij de reviews weet je welke hotspots je moet bezoeken en wat je gerust kunt overslaan. Je mist geen enkele pop up store en je weet waar je in het weekend moet zijn.

Blendle
Blendle, wat een uitvinding! Maak een account aan en blader door alle kranten en tijdschriften zonder abonnement. Zie je een interessant artikel dat je wilt lezen dan betaal je ervoor. De prijs varieert per artikel. Je stelt dus zelf je eigen krant en/of tijdschrift samen. Ik ben fan.

Iemand nog andere tips?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *