Linda. lijnt. Ik niet.

Linda de Mol lijnt. En ze riep Nederland op om mee te doen. Zodat we elkaar kunnen steunen. En zoals bij alles wat Linda doet, is dit ook weer een succes. Waarschijnlijk niet in de laatste plaats omdat Linda haar startgewicht heeft gedeeld. Slim bedacht want het werd breed uitgemeten in de pers en op social media. Ik moet toegeven, als fan van Linda de Mol, werd ik in eerste instantie enthousiast van het idee. Samen lijnen, op een gezonde manier. Ik kon wel een zetje gebruiken na maandenlang geen enkel verschil op de weegschaal ondanks alle inspanningen.

De buffel onder de gazelles
Dus ik heb me ingeschreven op de site, ben de Facebook pagina gaan volgen en zat vol smart te wachten op de eerste vlog van Linda zelf. Daar ging het mis. Met 82 kilo noemde ze zichzelf de buffel onder de gazelles op tv. Hoezo?! Ik vind Linda mooi zoals ze is, zeker geen buffel. En als Linda zichzelf een buffel noemt wat ben ik dan wel niet?!  Ik was er gelijk klaar mee. Niet met Linda. Wel met het lijnen. Want ben ik niet 1,5 jaar geleden begonnen met een andere levensstijl en gestopt met diëten?! Precies. Dus die 1500 kcal van Linda vind ik echt leuk voor haar, maar het past niet bij mij.

Niet lijnen maar een gezonde levensstijl
Consistentie is de sleutel tot succes dus ik ga gewoon door met waar ik gebleven heb. Vier keer per week sporten (met jaloezie bekeek ik de thuisgym van Linda, vooral bij de aanblik van die Leg Press liep ik nog net niet groen aan), eten bijhouden in een app en gezond en gevarieerd eten. Niet lijnen maar een gezonde levensstijl. Wel met een kleine aanpassing. Ik heb een afspraak gemaakt bij iemand die mee gaat kijken naar mijn voedingsschema omdat ik weer verschil wil zien. Op de weegschaal en in centimeters. Op naar minder kilo’s, net als Linda, alleen dan niet met lijnen ;-).

‘Oh en Linda: ik vind je nog steeds fantastisch, dus ik doe maar net of ik die opmerking over die buffel niet heb gehoord.’

 

Share

3 thoughts on “Linda. lijnt. Ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *