LINDA.foundation: heb jij al loten?

Strandtas

Ik heb het goed en daarom deel ik graag met anderen. Als iets me raakt, ga ik overstag. Of het nou om kinderen gaat, het KWF, de straatkrant of de LINDA.foundation. Aan mij heb je een goeie. En waarom niet, sharing is tenslotte caring.

LINDA.foundation heeft een loterij. Voor 5,00 euro koop je een lot en maak je kans op mooie prijzen. Met de loterij wil de LINDA.foundation weer een stapje dichter bij de doelstelling van 2015 komen, 2500 gezinnen verrassen met een LINDA.foundation cadeaudoos. Fijn, want de cadeaudoos wordt uitgedeeld rond Kerst aan gezinnen die weinig te besteden hebben. Met bonnen kunnen ze wat extra’s kopen. Ik heb 5 loten gekocht en ik hoop stiekem op de strandtas van House of SAKK, de Sissyboy Fanback-chairs of de reis naar Curaçao :-).  En als ik niets win, komt het geld in ieder geval goed terecht. Mocht je ook loten willen kopen, dat kan hier.

 

 

Share

2 thoughts on “LINDA.foundation: heb jij al loten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *