Lieve Beau

Beau
‘Alles is goed gegaan’. Een eerste teken van leven, je bent er! Spanning maakt plaats voor opluchting. Wat zijn we blij! Niet veel later volgt de eerste foto. Jij bent nog niet herkenbaar in beeld, overduidelijk een grap van de kersverse vader. Geeft niets, want de foto is prachtig! Mijn lieve schoonzusje straalt, ze is moeder en dat staat haar fantastisch.

We wachten geduldig af en ineens staat Marcel daar. Trots en vol emoties laat hij de eerste foto’s zien. Hij belooft ons snel te komen halen voor de eerste kennismaking. Terwijl we wachten zijn we het er allemaal over eens: Dit is de mooiste baby die we ooit hebben gezien. Niet verwonderlijk uit de mond van trotse opa’s, oma’s en een tante. We zijn zo benieuwd en zijn blij als we niet veel later mogen komen kijken.

Daar ben je! Klein, fijn en de allermooiste baby. Wat is dit bijzonder. Bijzonder om mijn broer en schoonzusje als papa en mama te zien, want dat zijn ze gelijk! Bijzonder om mijn ouders als opa en oma te zien en de ouders van mijn schoonzusje als Majka en Dido (oma en opa in het Bosnisch), want dat zijn ze ook gelijk. Zoveel blijdschap en trots. Zo verliefd op dat hele kleine mensje dat ons samen verbind.

Als ik je mag vasthouden voel ik het, die onvoorwaardelijke liefde. Welkom op de wereld lieve Beau. Dankzij jou heeft deze dag voor altijd een gouden randje! Vanaf nu ben ik de trotse tante van een neefje. Het allermooiste cadeau wat ik me ooit had kunnen wensen.

 

Share

7 thoughts on “Lieve Beau

  1. Prachtig Stephanie, en je hebt gelijk het is de mooiste baby van de wereld, maar wat wil je ook met zulke ouders en tante! GENIET ERVAN..?

  2. Zo mooi geschreven Steef! Recht uit het hart. Ja, je voelt je meteen verbonden met dat lieve mini mensje he! Geweldig!
    Geniet er maar van.

  3. Prachtig verhaal Steef. Wat voelden we ons gelukkig na het berichtje dat alles goed was gegaan en wat waren en zijn we blij.
    Ons gezin is uitgebreid en een mooier mensje als Beau hadden we ons niet kunnen wensen. We gaan ervan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *