Komkommertijd

Komkommers
Is het al komkommertijd? In de zomerperiode wordt weinig nieuws aangeboden en dus zie je de gekste dingen voorbij komen: komkommertijd. Beroepsmatig ben ik niet vies van deze periode. Persberichten worden ‘ineens’ ‘overal’ geplaatst. Enfin: warm, zomer en vakanties. Oftewel komkommertijd.

Iedere dag bij thuiskomst ga ik even online (alsof ik dat niet de hele dag al doe). Komkommertijd of niet, genoeg leuks:

  • De columns van Aki op LindaNieuws.nl. Wat is zij leuk! Wat schrijf zij leuk! Ik moet iedere keer lachen om haar verhalen. En ik ken Aki… ja ja, uit een ver verleden. Tijdens mijn eerste baan. Zij was journalist bij de Hitkrant en ik ‘sleet’ leuke producten als PR dame. En als ik me goed herinner was ze toen zwanger van de eerste…. inmiddels 10 jaar geleden :-).
  • Komkommertijd of niet, genoeg nieuws over de sterren op Nu Achterklap. Nou ja, nieuws…. mijn oog viel op het nieuwsbericht van Estelle Cruijf, voorheen Gullit. Ze vindt dat ze te weinig geld krijgt van ex Ruud. En dus gaat ze in hoger beroep. Zou ik ook doen als ik haar was. Van 21.000 euro per maand kun je inderdaad moeilijk rondkomen.
  • Oh neeeee! Oscar Aerts (oftewel Vincent) komt niet meer terug in GTST. Ik weet niet wat ik erger vind… het nieuws dat hij stopt of dat de cliffhanger nu verziekt is. Gelukkig is Linda weer terug.
  • Zomer of niet, de recepten met bijbehorende smakelijke foto’s vliegen je om de oren op alle social media kanalen. Klik even door naar deze pagina. Zomers, simpel, dorstlessend en een lust voor het oog.

Is dit alles? Nee. Maar met dit weer heb ik wat minder inspiratie, dus ik deel het lekker op in meerdere blogs. Tja, blijft toch komkommertijd!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *