Is dit ‘het jonge moeder effect’?! Guilty!

Quote

Herken je dat: een tijdlijn vol met foto’s van kinderen? Jonge moeders (en vaders) die foto’s plaatsen van hun nageslacht met hashtags als #deleukste #beauty #liefste. Iedereen heeft er wel een mening over, dit ‘jonge moeder effect’. Ondanks dat ik geen kinderen heb maak ik me toch schuldig aan dit fenomeen. Alles waar je namelijk vol van bent wil je delen. 

Trotse moeders delen foto’s van hun kroost, ik deel tegenwoordig veel ‘zweetselfies’. Gewoon omdat ik trots ben op mijn nieuwe uitlaatklep: het sporten! Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik dit niet eens in de gaten had. Totdat iemand het afgelopen week tegen me zei.

Is het irritant? Niemand verplicht je op de like button te klikken. Maar als ik aan mijn eigen tijdlijn denk, is een beetje afwisseling best fijn. Dus hierbij beloof ik voortaan niet alleen maar sportfoto’s te plaatsen (of zweetselfies). Lieve moeders die dit lezen en zich hierin herkennen, willen jullie voortaan ook af en toe een foto zonder kindlief plaatsen?

Share

One thought on “Is dit ‘het jonge moeder effect’?! Guilty!

  1. Niet irritant hoor! Blijf maar lekker je zweetselfies en sportfoto’s plaatsen. Leuk om te zien hoe je goed je bezig bent.
    P.S. Ik mag het graag zien van een ander, ha, ha, ha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *