Inpakken, aanzetten en weer leegruimen

Vaatwasser

Ik zou een fantastische huisvrouw zijn, gewoon omdat ik de huishoudelijke taken niet zo erg vind om te doen. En ik ben er goed in. Niets fijner dan een schoon en opgeruimd huis en de was schoon in de kast. Er is één klusje waar ik een hekel aan heb, dat is de vaatwasser leegruimen. Voordeel van een vaatwasser is dat het altijd netjes is. Het kost weinig tijd en bijna alles kan er in. Ik weet niet wat het is, maar ik stel het leegruimen altijd zo lang mogelijk uit. En als er iemand in de buurt is die het voor mij kan doen, laat ik het graag aan een ander over. Gelukkig vind ik het wel belangrijk dat het aanrecht schoon, leeg en opgeruimd is. Je zult bij mij ook nooit een vieze pan of een gebruikt glas zien staan. Dat is voor mij namelijk het teken dat de vaatwasser  toch echt even leeggeruimd moet worden.

Tja… ieder zijn of haar ding toch?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *