In goed gezelschap

Vogels
Ok, het is warm. Er wordt genoeg over gezegd, dus ik begin er niet (meer) over. Het weer is toch wel veelbesproken: te warm, te koud, te nat, te winderig… het is nooit goed. Enfin, in mijn huis is het best uit te houden. En op kantoor ook. Ik pas me gewoon aan. En juist omdat ik mezelf een beetje rustig houd, verzet ik behoorlijk wat werk. Lekker strepen van mijn to do lijstje.

Ok, ik ga met de auto naar het werk (ondanks dat het op loopafstand is) maar die luxe gun ik mezelf. Zoals gezegd is het thuis ook goed uit te houden. En niet in de laatste plaats omdat mijn lieve vogeltjes weer terug zijn van hun logeerpartijtje bij ‘opa en oma’. Ook zij houden zich rustig en blijven lekker in de kooi. De verkoelende douche vinden ze heerlijk en ze kwetteren erop los. Supergezellig dit goede gezelschap!

De komende dagen wordt het nog warmer… er zit dus niets anders op: Keep Calm and Beat the Heat :-).

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *