Het mysterie van mijn geboortedag

23 juni is de de dag van intermenselijke bekoring. Het roept niet direct een beeld bij me op maar het boek ‘het mysterie van je geboortedag’ is er eentje naar mijn hart. Het beschrijft karaktereigenschappen voor elke dag van het jaar. Mijn dag zegt het volgende:

Uitgaan, feesten en sociaal verkeer doen 23-juni-mensen goed: op deze manier kunnen ze hun behoeften en interesses uiten. Roken en drinken bij dit soort gelegenheden kunnen echter hun gezondheid schaden wegens overgevoeligheid van maag en longen. Ook moeten op de dag geborenen oppassen met drugs die hun geestelijke en emotionele staat beïnvloeden. Geschikt voor deze mensen zijn gevarieerde, exotische en fantasievolle gerechten, waarbij ze hun eetlust in de hand jouden om hun gezondheid niet te schaden.

Op 23 juni geborenen voelen zich aangetrokken tot de bekoringen van de schone kunsten, muziek en literatuur. Ze zijn praktisch als het aankomt op de huishouding en het vervullen van de gewone alledaagse taken, maar spenderen daar niet dezelfde energie aan als aan magische en voor hen aantrekkelijke zaken. Ze moeten oppassen dat ze niet indiscreet worden of roddelen over wat ze weten en kunnen beter niet hun neus in andermans zaken steken. Dit kan moeilijk voor hen zijn vanwege hun gretige interesse.

Advies
Alledaagse dingen doen is belangrijk. Houd je leven en huis op orde. Flap niet alles eruit als het om anderen gaat. Toon discretie en smaak in alles wat je doet.

Sterke kanten
Magnetisch
Bekoorlijk
Romantisch

Zwakke kanten
Indiscreet
Bemoeizuchtig
Te betrokken

Herken ik mezelf? JAAAAAAAAAAAA! Hoewel ik de indiscretie en het roddelen liever omschrijf als interesse :-). Belangrijker, herkennen jullie mij?

[Bron: Het mysterie van je geboortedag – Gary Goldschneider & Joost Elffers]
Share

5 thoughts on “Het mysterie van mijn geboortedag

  1. Steef, hahaha! Ik lach, want dit ben jij ten voeten uit! 🙂 ik wil dat boekje wel eens zien, klopt mijn geboortedag ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *