Een van de acht

Sandra Koolmees een van de acht
Opruiming bij de Bijenkorf. Ik ga als eerste naar de boekenafdeling. Eigenlijk met als doel een cadeautje voor iemand te kopen, totdat mijn oog valt op een tafel vol bakken met boeken ‘70% korting’. Toch even kijken. Mijn oog valt direct op het boek ‘Een van de acht’ van Sandra Koolmees. Sandra kreeg op haar vijfendertigste borstkanker. Ze geneest maar na een jaar krijgt ze voor de tweede keer borstkanker, uiteindelijk wordt ze voor de derde keer ziek en overlijdt ze in 2010.

Wat doet dat boek in de opruimbak? Zo’n fantastisch, eerlijk, ontroerend verhaal verdient toch beter. Ondanks dat ik het boek al in mijn bezit heb, neem ik het mee. Ik kijk nog even verder en vind nog meer exemplaren. Met enige verontwaardiging neem ik ze allemaal mee. Dit boek verdient meer. Een ereplekje in de boekenkast en een lezer die net als ik ontroerd raakt door het verhaal van Sandra en dit prachtige boek blijft herlezen en doorgeeft.

Lieve Sandra ik geef je boek en je ontroerende verhaal door!

 

 

 

Share

One thought on “Een van de acht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *