Een tasje vol geluk(zalige producten)

MAC staat voor mij met stip op nummer 1 als het gaat om make up. Zondag ben ik weer even bij de MAC in store shop geweest bij de Douglas op het Vredenburg in Utrecht. Op mijn wensenlijstje stond een nieuwe poeder die dekkend is en die je met een kwast kunt opbrengen. De mineralize is perfecIMG_5927t! Dekkend maar niet te en heel gemakkelijk op te brengen. Om mijn kwastenset uit te breiden, kocht ik een grote kwast waar je zowel poeder als foundation mee aan kunt brengen.

Omdat mijn oogpotloden bijna allemaal op zijn, koos ik twee nieuwe. Beide in turkoois, mijn favoriete kleur. Een nieuwe rode lippenstift is altijd goed dus die nam ik ook mee. De lipsticks van Mac zijn fantastisch. Ze blijven superlang zitten en hebben een mooie intense kleur. Ik heb verschillende roodtinten in mat en glans. Hoe intenser hoe beter.

Naast de instore verkooppunten zijn er een aantal MAC winkels. De collectie is groter (HEBBEN). Binnenkort even naar Amsterdam. Iemand zin om mee te gaan?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *