Een nieuw begin

een-nieuw-beginEen paar maanden geleden nam ik één van de moeilijkste beslissingen uit mijn leven: Ik wilde stoppen met mijn baan. Na bijna 7 jaar voelde ik dat het tijd is voor een volgende stap en voor een periode van even niets. Deze week staat in het teken van afscheid nemen. Afscheid van een tijdperk, van een tweede thuis, van bijzondere mensen en een fantastische leerschool. Vrijdag is mijn allerlaatste werkdag voordat ik begin aan een nieuw, nog onbekend, avontuur.

Het vooruitzicht aan de laatste paar werkdagen voelt heel apart. Het is zwaar, verdrietig en tegelijkertijd voelt het zo ontzettend goed. Het idee dat ik straks helemaal vrij ben en elke nieuwe uitdaging kan aangrijpen die me aanspreekt geeft de beste energie die ik in tijden heb gevoeld.

De afgelopen jaren ben ik vergroeid met bedrijf. De plek waar ik zoveel lieve mensen heb ontmoet en vrienden voor het leven heb gemaakt. Een plek waar ik constant ben uitgedaagd om het onderste uit de kan te halen, grootse uitdagingen ben aangegaan en zo ontzettend veel geleerd heb. Een hele bijzondere organisatie waar ik steun vond bij  (sportieve) persoonlijke uitdagingen, lieve woorden kreeg in moeilijke tijden en schouderklopjes voelde na zakelijke successen. Ik ben de afgelopen jaren geïnspireerd door collega’s en voelde me gesteund in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat neem ik mee, net als alle mooie herinneringen.

Na vrijdag is het eerst tijd voor een periode van rust. Tijd om te sporten en hopelijk eindelijk weer een keer wat verschil op de weegschaal te zien. Tijd voor fotografie en bloggen. Tijd om mijn energie weer terug te vinden en te luisteren naar mijn lichaam. En daarna? Geen idee, maar vast een functie waarbij mijn liefde voor het organiseren van events & marketing samen komen. En bovenal een plek die weer meteen goed voelt!

Share

11 thoughts on “Een nieuw begin

 1. Lieve Stephanie, ik heb erg veel respect voor je. Een mooie stap naar een toekomst die open ligt. Je laat de angst gaan en dat is moedig, maar zo de moeite waard! Ik wens je een mooie, bevredigende en vooral liefdevolle toekomst tegemoet. Veel liefs, Roos

 2. Zo ontzettend goed dat je de keuze gemaakt hebt! Nu eerst you-time! Succes de komende dagen, dat zal ook even moeilijk zijn, maar you can do it! Nieuw begin, nieuw jaar 🙂

 3. Hé topper,
  Wat heb je een lastige maar tegelijkertijd ook fantastische beslissing genomen. Een verlies voor het bedrijf, maar driedubbele winst voor jou! 🙂 Ik weet 100% zeker dat er nog héél veel gaafs op jouw pad gaat komen. Klinkt altijd zo lekker cliché, maar daarom niet minder waar. 😉 Ik heb super veel respect voor je en gun je het allerbeste! Geniet van alles, maar geniet vooral ook van het helemaal niks. Dat heb je wel verdiend als je het mij vraagt!

  Liefs, Len

 4. Mooi geschreven Steef. Je kunt terugkijken op een hele mooie tijd maar er ligt heel zeker weer veel moois op je te wachten. Neem de tijd, geniet even van je hobby’s en voel je je een dagje minder loop dan even binnen bij dat mooie, lieve kleine jochie en je gaat weer stralen! Je kunt altijd op ons rekenen. Je bent een kanjer en we zijn trots op je. Liefs mama

 5. Heel moedig van je Steef, kan niet anders zeggen. Heb je kort meegemaakt, maar dat was genoeg om te weten wat een gemis je zal zijn voor het bedrijf. Komt ongetwijfeld goed met jou! Veel liefs

 6. Lieve Steef.
  Wat heb je dat weer prachtig geschreven! Zal een vreemde week voor je zijn. Afscheid nemen vrijdag van een mooi bedrijf en veel fijne mensen.
  Een nieuwe toekonst ligt voor je open maar…… eerst genieten van je vrijheid.
  Alles gaat goed komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *