De top ligt binnen handbereik

Alpe d'HuZes

‘Ik ga vandaag een berg beklimmen en de top bereiken’. Guus Meeuwis zingt het en ik deed het vandaag precies twee jaar geleden. Mijn top was de Alpe d’HuZes. Mijn doel was om de top te bereiken. En dat is gelukt.

Het meedoen aan Alpe d’HuZes was een cadeautje voor mezelf. De weg die leidde naar de top heeft ervoor gezorgd dat ik een enorme kracht in mezelf heb ontdekt. Die kracht maakt dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil. Soms over hobbelige wegen met diepe kuilen maar de top ligt altijd binnen mijn bereik.

Een hele bijzondere dag om op terug te kijken. Voor het gemak vergeet ik de pijn, het verdriet en de stress die mijn deelname met zich mee heeft gebracht. Wat ik nooit ga vergeten is alle steun. Ga ik het nog een keer doen? Zeg nooit, nooit. En toch zeg ik: NOOIT :-).

Share

2 thoughts on “De top ligt binnen handbereik

  1. Vandaag staan we niet met kromme tenen van de spanning te wachten of Steef wel boven zal komen maar leven we wel mee met al die dappere deelnemers die ook de pijn zullen voelen die jij voelde maar uiteindelijk weer heel veel geld ophalen voor een fantastisch doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *