Bye bye, zwaai zwaai

vakantie

De weersvoorspellingen zijn matig, maar who cares! Ik, of liever gezegd wij, gaan op vakantie. Huiszitten op het huis van mijn ouders. Gratis en voor niets op slechts 45 minuten rijden hier vandaan. En huiszitten, hoe moeilijk kan het zijn?! Bij aankomst krijg ik nog een instructie hoe de tuinslang werkt en welke plantjes ik vooral niet mag vergeten. Op de keukentafel ligt een briefje in welke ton ik welk afval moet gooien en wanneer welke ton aan de weg moet. Ze benadrukken mondeling nog wel hoe belangrijk het is dat ik het op de juiste manier doe. Tuurlijk, een kind kan de was doen. Lekker een weekje chillen. Klaar voor de start? Wie het eerste in de tuin ligt!

Share

One thought on “Bye bye, zwaai zwaai

  1. en de container met de goede kant naar de weg zetten he?! (Wij hebben sinds onze stadse logees zijn langs geweest een grote sticker van de gemeente om de container zitten….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *