Blegh… ik heb geen zin!

Keep calm and love sports

Het regent, het is koud en ik ben moe. Het liefste lig ik de hele dag op de bank. Onder een dekentje. Een serie kijken via Netflix. Naar buiten? Nee! Geen zin in. Om 16.00 uur moet ik toch in beweging komen. Koolhydraten eten, want om 17.00 uur moet ik sporten. Voor het eerst buiten in het park. We hebben afgesproken bij ‘de heuvel’. Ik heb zo geen zin!

Ik ga, want mijn personal trainer staat te wachten. Na een uur ben ik kapot en bezweet. Mijn armen voelen zwaar en mijn benen trillen. Ik ga gelijk douchen. Op de bank liggen is er niet bij, want ruim een uur later moet ik naar yoga. Ook zo geen zin in. Ik twijfel. Zal ik afzeggen? Best asociaal zo kort van tevoren. Ik ga toch maar. Op de fiets.

Eenmaal weer thuis voel ik me fantastisch! Vol energie en trots op mezelf. Toch gek dat je geen zin hebt om te gaan sporten terwijl je je erna zo goed voelt. De volgende dag doet alles pijn. En vandaag? Vandaag ‘moet’ ik weer. Deze keer heb ik er zin in!

Share

One thought on “Blegh… ik heb geen zin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *