Binnenkijken: de woonkamer

De inrichting van mijn huis is niet vergelijkbaar met een roze barbiehuis. Toch zijn er weleens mensen die dat denken. Waarom? Geen idee! De basis is wit. Net zoals ik van gekke accessoires houd, vind ik rust ook heel erg belangrijk. En regelmatig iets te veranderen, dat gaat het beste met een goede basis. Onderstaand een kijkje in mijn woonkamer. Mijn twee vliegende huisdieren hebben wat eigen plekjes. Naast de kooi staat er een speeleiland op de vensterbank omdat ze graag naar buiten kijken. Aan de lamp hangt een schommel zodat ze gezellig bij mij in de buurt kunnen zitten als ik TV kijk.

De meubels zijn een mix van nieuw & oud, de kringloop & woonwinkels en spullen die van mijn oma’s zijn geweest.

Woonkamer

Eettafel

bank

Stoelen

Woonkamer - TV

Vogelkooi

Speeleiland

Vogels

 

Share

2 thoughts on “Binnenkijken: de woonkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *